11 Temmuz İlkokulu

Adres
MEYDAN MAH. SULTAN KAYITBAY CAD. 11 TEMMUZ ILKOKULU BLOK NO 13 BİRECİK / ŞANLIURFA
Vizyon
11 Temmuz İlkokulu olarak Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten, evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, Eğitimde Kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
11 Temmuz İlkokulu olarak Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğrencilerimizin milli bayramlarda çeşitli başarıları olmuştur.
Öğretim Şekli :Norma Eğitim
08.30-14.10