T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / BİRECİK - 11 Temmuz İlkokulu

BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA ANAOKULUMUZDA ANNE ATÖLYESİNDE YAPILAN VELİ KATILIMLI ETKİNLİKLERİMİZ

Anaokulunda veli katılımlı etkinlikler, çocuğun eğitim sürecine katkı sağlar ve aile-öğrenci-okul üçgeninde olumlu etkiler yaratır. Çocuğun başta zekâ gelişimi olmak üzere duygusal ve sosyal gelişimine de faydası sağlar. Çocuğun kendi içinde yaşadığı kültürü ve sosyal hayatı, meslekleri tanıma fırsatı sağlar. Çocuğun okul içinde kendini güvende hissetmesini sağlar. Çocuktaki yeni öğrenmelerin pekiştirilip, kalıcılığını sağlar.

Ayrıca velilerle birlikte yapılan okuma günlerinde; veliler belirli günlerde okula gelerek çocuklarıyla birlikte 20 dakika boyunca kitap okuma etkinliği yapar. Bu etkinlik sayesinde sıcak bir ortamda ebeveynlerle ve çocukların bir araya gelmesi sağlanır. Aynı zamanda çocuklar için okuma alışkanlığı oluşturulur.

Aile katılım etkinlikleri, çocuğunuzun eğitimine katkı sağlarken öğretmenlere de bu süreci yakından takip etme olanağı sunar. Bu etkinlikler, çocukların okulda daha rahat ve eğlenceli vakit geçirmesine yardımcı olurken ebeveynlerin okulla olan ilişkisine de olumlu etki eder.

 

 

7654321

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 21:11 - Görüntülenme: 25
  Beğen | 0  kişi beğendi