T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / BİRECİK - 11 Temmuz İlkokulu

BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA 11 TEMMUZ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ KAMU KURUM VE KURULUŞLARLARLA BİRLİKTE ETKİNLİKLER YAPIYOR

BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ KAMU KURUM VE KURULUŞLARI İLE  İLETİŞİME GEÇEREK KÜTÜPHANE, SPOR SALONLARI,GENÇLİK MERKEZLERİ VE CAMİLERİ TANIDI.

Öğrencilerimiz bu kuruluşlarla farklı etkinlikler yaptı

 11 Temmuz İlkokulu okulu olarak dinimizde 3 aylar ve kandiller kavramlarına değinildi. 3 aylar ve kandiller ile ilgili soru cevap etkinliği yapıldı.

 11 Temmuz İlkokulu olarak cami -çocuk buluşması gerçekleştirip "Vatan sevgisi imandandır "konulu etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

11 Temmuz İlkokulu okulu olarak Ocak ayının konusu olan görgü ve nezaket kuralları işlenip oyun ve etkinliklerle pekiştirildi.

11 Temmuz İlkokulu öğrencilerimiz, danışman öğretmenimiz ve manevî danışmanımızla birlikte zorlu süreçten geçen, Kudüs ve mescidi Aksanın önemini öğrencilerimize aktarmış olduk.

11 Temmuz ilkokulu öğrencilerimiz, danışman öğretmenimiz ve manevi danışmanımızla Birecik Gençlik Merkezinde bir araya geldik. ( 7-17 Aralık) Mevlana haftası münasebetiyle ,Hz. Mevlana’yı öğrencilerimize anlattık. Canva uygulaması üzerinden afiş hazırladık.

Aralık ayının konusu olan paylaşmanın önemine değindik. Cimri ile cömert arasında ki farkı anlatmaya çalıştık.

Öğrencilerimize Dinimi öğreniyorum adlı kitap dağıtımı gerçekleştirip, etkinlikler yaptık.

11 Temmuz İlkokulu öğrencilerimizle, danışman öğretmenimiz ve manevî danışmanımızla Birecik Gençlik Merkezimizin Kur'an sınıfında iman esaslarını öğreniyorum etkinliği yapıldı. Ardından çocuklarımız tenis oynayarak eğlendiler.

 11 Temmuz İlkokulu öğrencilerimiz, danışman öğretmenimiz ve manevi danışmanımız Birecik Gençlik Merkezin de Hay Bin Yekzan'ı (Allah'ı arayan çocuk) izleyerek sinema etkinliği düzenledik.

11 Temmuz İlkokulu öğrencilerimiz, danışman öğretmenimiz ve manevî danışmanımızla Birecik Gençlik merkezinde Saygı-edep-Nezaket konulu afiş hazırladık.

11 Temmuz İlkokulu öğrencilerimiz ve manevi danışmanımız eşliğinde Resfebe Tekniği ile hadisleri bulmaya çalıştık.

7654321

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.02.2024 - Güncelleme: 17.02.2024 00:40 - Görüntülenme: 36
  Beğen | 0  kişi beğendi