ŞANLIURFA / BİRECİK - 11 Temmuz İlkokulu

BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN REHBERLİK FAALİYETLERİ

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi BİGEP kapsamında okulumuzda yapılan rehberlik çalışmaları:

Okulumuzda yapılan rehberlik etkinlikleri kapsamında 1.nci sınıflara ve anaokuluna yönelik öz bakım becerileri çalışmaları yapıldı.

Okulumuzda rehberlik servisi tarafından velilerimize bilinçli teknoloji kullanımı ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili rehberlik çalışması yapılmıştır. Bilinçli teknoloji kullanımı ile ilgili pano çalışması yapılmıştır.

Okulumuzda rehberlik servisi tarafından Snellen testi Anaokulu ve 1.nci sınıflara başarıyla uygulanmıştır.

Okulumuzda rehberlik servisi tarafından yapılan akran zorbalığı ile ilgili yapılan çalışmalar.

Okulumuzda rehberlik servisi tarafından 1.sınıf ve anaokul öğrencilerine yönelik uyum programları düzenlenmiştir.

Okulumuzda rehberlik servisi tarafından öğrencilerle şekle dönüştür etkinliği yapılmıştır.

Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 23:16 - Görüntülenme: 21